Ajda Pekkan'ın ilk statkonseri!

Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserin adı ve tarihi belliydi. 12 Haziran'daki konserin adı 'Ajda PekkanArkadaşları'ydı, ancak sanatçıya hangi meslektaşlarının eşlik edeceği bilinmiyordu.

Konserin tanıtımı için yapılan basın toplantısında hayatında ilk kez stadyumda konser vereceğini söyleyen Ajda Pekkan'a Beşiktaş Stadyumu'nda eşlik edecek arkadaşları da belli oldu. Kimler mi onlar

Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

X'te bu haberi paylaşan bir hesabın altındaki yorumları okudum. Ajda Pekkan'ın bu yaşta yaptıklarını takdir eden de vardı, sanatçıya saygısızlık yapan da... Kadronun süperliğine dikkat çekenler de vardı, ama yorumlar arasında "Bu konser kaçmaz" diye yazana rastlamadım. O konserin potansiyel müşteri kitlesi X'te değil de ondan belki...

Stadyum konserinde Ajda Pekkan'a eşlik edecek şarkıcıların, futbol takımlarının maç için sahaya çıktıkları kadro gibi kalabalık oluşuna zekice bir gönderme yapan şu yoruma bayıldım:

"Zeynep Bastık, yedek mi başlıyor"

Bir X kullanıcısı, "Ajda Pekkan'ın ilk stadyum konseri" vurgusuna itiraz etti:

"Bunda bir yanlışlık var. Yıllar önce Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda da konser verdi. Ha derseniz ki 'İkinci hayatında' onu bilemem."

Ajda Pekkan'ın yanı sıra Raks Müzik şarkıcılarının da sahne aldığı o konseri takip ettiğim için biliyorum; X kullanıcısı haklı, ama aradaki fark şu:

Manisa'daki o stadyum konseri biletli değildi. Fabrikası Manisa'da olan Raks'ın şehir halkına hediyesiydi o konser...

BWO Entertainment'ın Beşiktaş Stadyumu'ndaki konserine ise yaklaşık 40 bin kişinin bilet alıp gelmesi bekleniyor. Umarım, 'Ajda PekkanArkadaşları' emeklerinin karşılığını alır.

TikTok'taki tehlike!

Dolap kapakları bile olmayan mutfak tezgâhının üstüne oturup, ha bire bacaklarını sallayan kadının TikTok'tan yaptığı çağrıya bakar mısınız