Tek dişsiz medeniyet!

MEDENİYET maskesi takıp göründüğü gibi olmayı yutturmaya kalkan katillerin ve ortaklarının, hiç görünmeyeceği günler artık uzak değil. Farkında değiller.
Önce bir habere gidelim. Uluslararası Af Örgütü, Somali'nin güneyinde hükümet güçlerince yapıldığı iddia edilen saldırılarda, bir çiftliğin vurulduğunu, bazı sivillerin öldüğünü ve yaralandığını duyurdu.
Bir baktık bu açıklama hemen Beyaz Saray'ın resmi internet sitesinde gururla yayınlandı. Haberde "İşin içinde Somali ile askeri iş birliği yapan Türkiye'ye ait dronlar var. Türk dronlarının yol açtığı savaş suçu ve katliam için derhal soruşturma açılmalı.
Dronların gönderilmesi de engellenmeli" çağrısı yapılıyordu. Beyaz Saray'dan fonlanan sitenin bugüne kadar onbinlerce çocuk, kadın, bebek öldüren İsrail için böyle bir çağrıya nefes olduğunu hiç görmedik. Üstelik o onbinlerce masumu katleden tonlarca bombayı İsrail'e gururla hediye eden de Amerika'ydı. Katliamın durdurulması için BM'de yapılan her oylamayı veto eden de "Bebekleri öldürmeye devam" diyen de. Çünkü bu kafalar insan değil. Müslüman sivillerin milyonlarcası katledilse umurlarında olmaz bu dünyada insan hakları raporları yayınlayıp hakemliğe soyunan ikiyüzlü alçakların. Afganistan ve Irak'ta milyonlarca masumun ölümüne sebep olan, işkence hapishaneleri kuran bu katiller sürüsü Batı'nın, utanmadan insan hakları savunuculuğuna soyunması, dünyaya hukuktan ve demokrasiden bahsetmesi insanın kanına dokunuyor.
Son olarak ABD'de Washington Enstitüsü adlı düşünce kuruluşunun direktörü Robert Stloff Gazze ile ilgili bir makale yayınladı. "Amerikalı olmaktan utanıyorum, haya ediyorum" diyordu Robert. Makaleyi okumaya başladığınızda Robert'in Gazze'de öldürülen onbinlerce bebek ve çocuğun Amerikan bombaları ile katledildiğnden dolayı utandığını zannediyordunuz. Ancak devam ettikçe Robert'in, Hamas'ın elinde bulunan 5 Amerikan asıllı esirin hala kurtarılamadığı için hükümete öfke kustuğunu ve Amerikalı olmaktan utandığını görüyordunuz. Robert'in Amerikan bombaları ile öldürülen onbinlerce bebek için bir gram bile utanmadığını rahatlıkla anlıyordunuz. Amerikan devletinin resmi sitesinde "Uydu görüntüleri ve fotoğraflar analiz edilerek bu kanaate varıldı. Türk dronları Somali'de sivilleri vurdu" iddiasını yayınlıyordu. "Uzaydan dünyadaki her zerreye ulaşacak gücümüz var" demek istiyorlardı.
ABD Dışişleri ve Savunma bakanlığı ise Gazze'de kadın-çocuk-bebek katliamı yapıldığına dair en ufak bir veri olmadığını açıklayarak katilleri savundu defalarca. Ortada onbinlerce parçalanıp kefene sarılmış çocuk ve bebek fotoğrafları, görüntüleri, yavrularının cesedine sarılıp ağlayan binlerce anne dururken, bu alçak ikiyüzlü hayasızlar "Ortada bir veri yok" diyecek kadar insanlıktan çıkmış durumdalar. Ellerindeki uydulardan tüm katliamları ve savaş suçlarını, feryat eden binlerce annenin ellerindeki bebek cesetlerini görüyorlar ama dünya ile dalga geçecek kadar hayasızlıkta da tavan yapıyorlar.
Bunlar utanmadan bir de yasalardan bahsederler, çıkarları olduğu ülkelerde söz dinlemeyenleri "Hukuksuz" ilan ederler. Ancak Gazze Kasabı Netanyahu'nun tutuklanması kararı alma ihtimaline karşı da hayasızca Uluslararası Ceza Mahkemesi'ni tehdit ederler. Amerikalı 12 senatör, "Sakın Netanyahu'ya