Sözde vaat edilmiş topraklar

"İNSANI insanlığından utandıracak ne kadar işkence ve canilik varsa, 219 gün içinde Gazze ve Filistin topraklarında işlenmiştir. Sanmayın ki İsrail, Gazze'de duracak. Sanmayın ki Ramallah güvenlik içinde olacak. Bu azgın devlet, bu terör devleti eğer durdurulmazsa, vaat edilmiş topraklar hezeyanı ile gözünü er ya da geç Anadolu'ya dikecek. İsrail, Gazze'de sadece Filistinlilere saldırmıyor; bize saldırıyor, bize. Hamas, Gazze'de Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor.
Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz Bunu anlamayacak kadar mı idrakiniz kapandı". Bu tarihi sözlerin sahibi, Müslüman dünyanın GÜR SESİ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.
TARİHİN ALTIN
SAYFALARINDA YER
ALACAK özelliktedir.
Başkan Erdoğan, Siyonist İsrail'in Gazze'ye saldırmasının arka planını anlatan sözlerini, AK Parti TBMM Grup toplantısında milletvekilleri dakikalarca ayakta alkışladılar. Erdoğan'ın içten bu sözleri, mağdur ve masum Müslüman dünyasında da büyük yankı yaptı. Erdoğan, dünyanın en tecrübeli 4 liderinden birisi. Siyonist İsrail'in Filistin'deki soykırımını, insanlık dışı davranışlarını dünya çapında KINAYAN küresel bir lider. Başkan Erdoğan, sessiz Müslüman dünyasını harekete geçiriyor.
Haçlı Siyonistlerin böldüğü Müslüman ülkelerle beraber KÜRESEL İNTİFADA'YI canlandırıyor. Evet.
Siyonistlerin uydurma kehanetleri, sözde vaat edilmiş topraklar sloganının arka planını net ve açık konuşmanın zamanı içindeyiz. Sözde, "Vaat edilmiş topraklar" hayali evanjelist-siyonistlerin gözünü kör etmiş durumda.
Netanyahu hiçbir kural tanımıyor. Eli kanlı bir terör örgütü gibi hareket edenlerden insanlık beklenemez.
Netanyahu eğer durdurulmazsa vaat edilmiş topraklar hezeyanı ile hareket etmeni sürdürecek İsrail'in Ortadoğu'yu parselleyen Derin Amerika'nın tetikçiliğini yaparak, gözünü Anadolu'ya dikeceğini asla unutmamalıyız. Netanyahu, Gazze'yi yutmak için, Büyük İsrail projesini, 'sözde vaat edilmiş topraklar' kehanetine göre yürütüyor. Masum Gazzelileri, JEOPOLİTİK strateji ile soykırıma tabi tutuyor. Netanyahu'nun, masum Gazzelileri bombalarken, KIZIL