Montella'nın ısrarları bizi bitirecek!

A Milli Takım'da bana göre tartışılacak ilk isim teknik direktör Montella.

İtalyan teknik adam, Almanya ile oynanan hazırlık maçı sonrası 180 derece değişime uğradı. Oynattığı coşkulu futbol gitti, yerini takıntıları ve anlamsız ısrarları aldı.

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan ile karşılaştık. Savunmada bolca fırsatlar verirken hücumda organize ataklar geliştiremedik. Maçı bireysel gollerle kazandık.

Yani Montella'nın bir futbol organizasyonunu göremedik.

Peki nedir Montella'nın ısrarları...

Buna ilk olarak Samet Akaydin ile başlamak isterim. Tüm Türkiye, Samet'in turnuvaya götürülmesini tartıştı. Ancak İtalyan teknik adam oyuncuya hep 11'de şans verdi. Portekiz karşısında yaptığı bireysel hata geliyorum demedi mi Yenilen bu gol bizi mental anlamda aşağıya çekmedi mi

Herkesin görüp de söylediğini neden Montella görmüyor anlamak gerçekten zor.

Yunus Akgün ısrarına da değinmek istiyorum. Turnuvaya götürülürken herkes Yunus kararını da tartıştı. Zira, Leicester City'de forma şansı çok az bulmuş ve İngiliz ekibi satın alma opsiyonunu kullanmamıştı.

Portekiz gibi etkili bir takıma karşı neden Yunus Akgün tercih edildi Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.

Çünkü, yedek kulübesine baktığımda Kenan Yıldız gibi Arda Güler gibi isimleri görüyorum. Bu kadar takıntı ve ısrarcılık gerçekten de fazla.

Türkiye'nin dünyaca ünlü starı Arda Güler'i yedek bırakmak da bana göre cesaret işi.

Arda'da ısrarı ne peki Sağ kanat oynatılması...

Bu kadar yetenekli bir oyuncunun kanata hapsedilmesi neden Gürcistan karşısında oyunun ikinci bölümünde Barış Alper'i sağ kanata çekerek Arda'nın gol atmasını görmüş olmasına rağmen!